Beaphar Vlo Kill+ Kleine Hond/Kat

Beaphar Vlo Kill Kleine Hond of Kat is een razendsnel middel tegen vlooien. Vanaf 15 minuten na het toedienen van de tabletten, zullen de eerste vlooien van het dier vallen. Binnen 6 uur zullen alle levende vlooien op de hond of kat dood zijn. De tabletten zijn geschikt voor honden en katten tot 11 kg. Inhoud: 6 tabletten.
Nitenpyram is het wondermiddel, wat gebruikt is en wordt door honden en katten goed verdragen. Vlo Kill heeft, 6 uur na de toediening, alle vlooien op het dier gedood. Daarom is dit middel een snelle manier om van de levende vlooien af te komen. Binnen 15 minuten zal er al een verschil te merken zijn. Echter zullen er wel nog (onvolwassen) vlooien in huis aanwezig kunnen zijn, en is herhaling en verdere behandeling nodig, ook om herinfectie te voorkomen. Dit kan in combinatie met andere vlooibestrijdingsmiddelen. 
Gebruiksaanwijzing: Deze tabletten moeten oraal worden toegediend, dit kan met of zonder voedsel. Vlo Kill dient te worden toegediend aan honden of katten met een gewicht tot 11 kg, wanneer een vlooienbesmetting is aangetoond. De behandelfrequentie hangt af van de mate van vlooienbesmetting. In geval van een ernstige vlooienbesmetting, kan het noodzakelijk zijn de dieren elke of om de dag te behandelen totdat de vlooienbesmetting onder controle is. Per dag moet niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren, maar dit mag ook met andere vlooibestrijdingsproducten.
Samenstelling: Nitenpyram 11,4 mg per tablet.
Inhoud: 6 tabletten

€ 10.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.