Renske Bach Bloesem Gelukkig!

Renske Bach Bloesem Gelukkig! geeft vertrouwen terug aan de hond na slechte ervaringen. De beloning is glutenvrij, lactosevrij en hypoallergeen. Inhoud: 150 gram
Vertrouwen in het leven na slechte ervaringen, voor bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Ze hebben pijnlijke spieren, zijn uit balans, snel geïrriteerd en kunnen niet goed omgaan met anderen. Deze gezonde beloningen zijn verrijkt met bloesemextracten. De bloesems zijn in het wild, met de hand geplukt uit het Alpenvoorland en geproduceerd volgens de traditionele zonne-methode van Dr. Bach. In te zetten bij problemen met het karakter.
In deze beloning is gebruik gemaakt van de volgende extracten:
Baby Blue Eyes: Geeft vertrouwen in het leven en het gevoel geliefd en gesteund te worden. Baby Blue Eyes helpt ook om na slechte ervaringen het wantrouwen in de wereld af te bouwen. 
Crowea: Zorgt voor een terugkeer naar het innerlijk wezen, in balans. Helpt bij veel zorgen. 
Self Heal: Geeft een diep gevoel van welzijn en gezondheid. Helpt ook voor een gezond en vitaal zelfbeeld. Self Heal geeft helende en heilzame innerlijke krachten.
Pink Yarrow: Zorgt ervoor dat de hond zich kan afsluiten ten opzichte van het leed van anderen. Pink Yarrow biedt emotionele bescherming.
Yarrow: Geeft innerlijke kracht, geborgenheid en veiligheid. Helpt de hond om zich af te sluiten voor stress en belasting van buitenaf. 
Beech: Vergroot het tolerantievermogen ten opzichte van andere dieren, mensen en situaties. 
Red Chestnut: Bevordert de innerlijke zekerheid dat het leven een positieve wending neemt en goede dingen in petto heeft. 
Heather: Voor honden die veel aandacht nodig hebben en de behoefte hebben om in het middelpunt te staan. Heather bevordert innerlijke kalmte en de zelfredzaamheid. 
Borage: Zorgt voor moed en optimisme. Draagt bij aan een warmer hart.
Ingrediënten: Gierstmeel, verse kippenlever 25%, aardappelvlokken, aardappelmeel, verse wortels 6%, gist, verrijkt met Bachbloesemextracten. 
Analyse: Ruw eiwit 15%, Ruw vet 5%, Ruwe celstof 4%, Ruwe as 4%.
Voedingsadvies:
Kleine hond
4 x 4 stuks per dag
Middelgrote hond
4 x 6 stuks per dag
Grote hond
4 x 8 stuks per dag

€ 9.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.