Renske Bach Bloesem Leren en Trainen

Renske Bach Bloesem Leren en Trainen zorgt ervoor dat jouw afgeleide, vergeetachtige en ongeconcentreerde hond weer focus krijgt tijdens de training of wedstrijd. De beloning is glutenvrij, lactosevrij en hypoallergeen. Inhoud: 150 gram.
Deze gezonde beloningen zijn verrijkt met bloesemextracten. De bloesems zijn in het wild, met de hand geplukt uit het Alpenvoorland en geproduceerd volgens de traditionele zonne-methode van Dr. Bach. In te zetten bij problemen met het karakter.
In deze beloning is gebruik gemaakt van de volgende extracten:
Wild Oat: Zorgt voor interesse in de baas. Voor honden die zich snel vervelen en humeurig, onzeker of gedesoriënteerd zijn. Wild Oat helpt bij het erkennen van de eigen taak en roeping en werken vanuit een innerlijk gevonden levensdoel. 
Chestnut Bud: Voor honden die langzaam leren, steeds weer dezelfde fouten maken, vergeetachtig zijn en die nerveus en overprikkeld zijn. Chestnut Bud stimuleert de cognitieve vaardigheden en zorgt ervoor dat de hond van levenservaringen leert. Ook helpt het bij het oplossen van herhalende patronen. 
Centaury: Wanneer een hond extreem goedmoedig, meegaand, onderdanig en gemakkelijk te beïnvloeden is. Centaury helpt bij een gezonde waarneming van de eigen behoeften. Ook versterkt het het vermogen om grenzen aan te geven, een versterking van eigen “ik”. 
Hornbeam: Wanneer een hond vermoeit, krachteloos en lusteloos is en alles veel te snel gaat. Hornbeam geeft energie en enthousiasme om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Speciaal in te zetten bij trainingen en examens.
Ingrediënten: Gierstmeel, verse kippenlever 25%, aardappelvlokken, aardappelmeel, verse wortels 6%, gist, verrijkt met Bachbloesemextracten.
Analyse: Ruw eiwit 15%, Ruw vet 5%, Ruwe celstof 4%, Ruwe as 4%.
Voedingsadvies: 
Kleine hond
4 x 4 stuks per dag
Middelgrote hond
4 x 6 stuks per dag
Grote hond
4 x 8 stuks per dag

€ 9.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.