Renske Bach Bloesem Rustig Aan

Renske Bach Bloesem Rustig Aan geeft rust aan zeer actieve en energieke honden, die eventueel hypergedrag vertonen of te weinig slapen. De beloning is glutenvrij, lactosevrij en hypoallergeen. Inhoud: 150 gram.
Deze beloning kan de uitkomst bieden aan honden die altijd in de startblokken staan en zich heel intens voelen. Deze gezonde beloningen zijn verrijkt met bloesemextracten. De bloesems zijn in het wild, met de hand geplukt uit het Alpenvoorland en geproduceerd volgens de traditionele zonne-methode van Dr. Bach. In te zetten bij problemen met het karakter.
In deze beloning is gebruik gemaakt van de volgende extracten:
Impatiens: Draagt bij aan geduld, het gevoel van pauze, een rustige ademhaling en bewuster in het hier en nu zijn. Voor een operatie, wanneer de hond daarna aan de lijn of in de bench moet. 
Vervain: Helpt overmatig enthousiasme te temperen, het lichaam de eigen grenzen te waarnemen en dieper en rustiger te slapen. Ook helpt Vervain bij het eigen, innerlijke wezen te ontdekken. 
Cherry Plum: Helpt bij het overwinnen van angsten en het loslaten van agressies en stress. 
Oak: Oak zorgt ervoor dat de hond kan pauzeren, voldoende slapen en tot rust kan komen. 
Pink Yarrow: Pink Yarrow bevordert geschikte emotionele grenzen, wanneer de hond de stemmingen van de eigenaar te sterk overneemt (stressgedrag).
Ingrediënten: Gierstmeel, verse kippenlever 25%, aardappelvlokken, aardappelmeel, verse wortels 6%, gist, verrijkt met Bachbloesemextracten.
Analyse: Ruw eiwit 15%, Ruw vet 5%, Ruwe celstof 4%, Ruwe as 4%.
Voedingsadvies: 
Kleine hond
4 x 4 stuks per dag
Middelgrote hond
4 x 6 stuks per dag
Grote hond
4 x 8 stuks per dag

€ 9.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.