Skudo Transport Box

De Skudo Transport Box is een ideale transportbox wanneer je jouw huisdier mee op reis wilt nemen. Deze transportbox voldoet aan de IATA normen en is daarom vliegtuig geschikt. Geschikt voor honden tot 24kg. Afmeting: L 60 x B 39 x H 40 cm.
De Skudo transportbox kan aan de zij- en voorkant geopend worden, zodat je tijdens je reis gemakkelijk bij je huisdier kan om hem te voeren of te aaien. De zijkanten van de transportbox is voorzien van ventilatiesleuven. Ook is de metalen deur aan de voorzijde open waardoor lucht naar binnen kan.
De Skudo transportbox til je gemakkelijk op aan het handvat bovenop de box (de grotere maten zijn voorzien van een lang handvat waardoor je de box achter je aan kunt trekken). Voor de Skudo transportboxen zijn wieltjes beschikbaar waardoor je het transport vergemakkelijkt.
Afmeting: L 60 x B 39 x H 40 cm
Geschikt voor huisdieren tot: 24 kg
Kleur: Taupe/Zand
Materiaal: Kunststof
LET OP: Ondanks dat hij IATA geschikt is kan het zijn dat sommige luchtvaartmaatschappijen de hondentas toch weigeren. Controleer altijd voor de zekerheid de regels van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

€ 28.00

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.