Tickless

De Tickless is een afweerapparaat, die teken en vlooien bij jou, je hond en je kat uit de buurt houdt. De Tickless biedt uitkomst voor dieren die op leeftijd zijn, gezondheidsproblemen hebben, veel met kinderen in aanmerking komen of dieren die liever geen chemisch bestrijdingsmiddel willen. Dit apparaatje doet 10-12 maanden zijn taak om jouw hond/kat teek- en vlovrij te houden.
De TickLess is een klein en geheel geur- en gifloos apparaatje, dat werkt door het afgeven van ultrageluid. Deze enorm hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadelijk voor twee- en viervoeters, maar verjagen de teken en vlooien. De Tickless is eenvoudig via een ring, aan de halsband van jouw hond of kat te bevestigen. Via de knop kan gecontroleerd worden of het apparaat nog werkt, dat is te zien aan het brandende rode lichtje. 
Teken komen steeds vaker voor en zowel mens als dier kunnen flink ziek worden van een beet van deze spinachtige beestjes, die zich overal in de natuur kunnen ophouden. De TickLess, een slimme vondst uit Italië, houdt teken tijdens alle outdoor-activiteiten voortaan op een veilige afstand van zowel honden als katten. Ook is deze in een aparte versie voor mensen verkrijgbaar.
Kleur: Oranje
Afmeting: 3,2cm
Let op! De Tickless kan tegen vocht, maar direct contact met water, zal dit apparaat niet ten goede doen.

€ 21.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.