De 5 grootste trends in de kattenindustrie in 2022

Als je geïnteresseerd bent in een huiskat of er al een hebt, hebben we deze lijst samengesteld met kattentrends in de huisdierenindustrie om naar te kijken in 2022. Net als in de modewereld komen trends en gaan trends voor onze geliefde katvrienden ook. Zo is een kattenverzekering online afsluiten de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Heb je net een kat in huis gehaald? Experts raden dan zeker aan om het dier te verzekeren via diks.nl! Doe dit dus na het lezen van dit artikel, hier is namelijk alles wat je moet weten over wat hot gaat worden in de huisdierkattenindustrie van 2022.

Een focus op betere voedselkwaliteit 

Naarmate meer katten worden verwelkomd in huizen en worden beschouwd als leden van het gezin, neigen katteneigenaren naar het kopen van kattenvoer van betere kwaliteit. Tegenwoordig zijn mensen kieskeurig over het voedsel dat ze hun kattenvrienden geven en zijn ze op zoek naar kattenvoer van hoge kwaliteit dat ingrediënten bevat die een goede gezondheid bevorderen.

Duurzame kattenproducten

Steeds meer kattenbezitters kiezen ervoor om producten voor hun katten te kopen die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Tegenwoordig vind je producten als krabpalen en meubels gemaakt van duurzame en gerecyclede producten. Als je je ecologische voetafdruk wilt verkleinen en je steentje wilt bijdragen aan klimaatverandering, bekijk dan enkele van de beschikbare opties in duurzame kattenproducten. Je zult zeker versteld staan ​​van het enorme assortiment dingen dat je kunt kopen voor je dierbare kat.

Eenvoudiger afvalbeheer

Niemand vindt het leuk om een ​​kattenbak uit te scheppen, dus voel je niet rot als het iets is waar je een hekel aan hebt. Gelukkig is er een eenvoudigere manier om met het afval van je kat om te gaan. Tegenwoordig kiezen veel kattenbezitters ervoor om een ​​zelfreinigende kattenbak te gebruiken die het scheppen van poep uit de vergelijking haalt. Dit type kattenbak gebruikt een bewegingssensor om te bepalen wanneer je kat de bak binnenkomt en verlaat. Het schept vervolgens automatisch alle rommel op in een verzegelde wegwerpbak voor supergemakkelijk afvalbeheer.

Lees tip:  Dieren zijn belangrijk voor de balans van de natuur.

Binnenkatten naar buiten halen

Als je een binnenkat hebt, weet je dat je kat de grote wondere wereld buiten dat raam mist waar hij de hele dag zit. Tegenwoordig laten kattenbezitters hun katten wat tijd buiten genieten met behulp van harnassen en lijnen voor katten. Wanneer je een kattentuig en riem gebruikt, kun je je kat veilig over het erf of over het trottoir laten lopen zonder zorgen. Dit type opstelling geeft je zachte, comfortabele controle over je kat terwijl hij de natuur verkent.

Meer humane verzorging

In het verleden hadden kattenbezitters heel weinig keuzes als het ging om verzorgingshulpmiddelen. Als je nog steeds een standaard huisdierenborstel gebruikt die het verzorgen van je kat ongemakkelijk maakt, doe dan wat slimme kattenbezitters doen en schakel over naar een meer humane trimtool. Een voorbeeld van een meer humane verzorgingstool is een verzorgingshandschoen voor huisdieren die het gemakkelijk maakt om losse haren van je kat weg te borstelen. De handschoen maakt gebruik van zachte rubberen noppen die zacht en gemakkelijk losse haren, matten en klitten wegmasseren.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.