Gezonde voeding honden en katten

Gezonde voeding is de basis voor honden en katten!

Je dag goed beginnen doe je met gezonde voeding. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor andere dieren. Zo ook voor jouw hond of kat. In de winkel heb je zoveel keuzes tussen verschillende merken en type voeding, maar wanneer is voeding nou goed en gezond voor je huisdier? Deze vraag stond voor ons als basis om Riverwood Petfood te ontwikkelen. Een lang en uitgebreid traject op zoek naar een recept waar alleen de allerbeste ingrediënten worden verwerkt, zodat alle huisdieren zijn hun dag goed kunnen beginnen. 

Het recept van Riverwood Petfood

Tijdens ons onderzoek hebben we met verschillende experts gesproken. De mening van honden- en katten kenners, dierenartsen, gedragstherapeuten hebben we met elkaar vergeleken, besproken en getest. De uitkomst? Voeding met alleen de allerbeste ingrediënten voor honden en katten.

Ingrediënten die wij niet gebruiken

De ingrediënten die wij niet gebruiken zijn niet bevorderlijk voor de gezondheid van jouw huisdier. Je zal je nu misschien afvragen waarom we hier op ingaan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je bewust bezig bent met de voeding van je hond of kat. Daar hoort ook bij welke ingrediënten minder goed zijn. Daarnaast worden deze ingrediënten vaak wel door andere merken gebruikt. Ingrediënten die wij niet gebruiken zijn:

Vormen van granen en gluten

Honden en katten zijn echte vleeseters en kunnen dit goed verteren. Dit geldt niet voor granen en gluten. Sterker nog, hun verteringstelsel heeft moeite om het te verteren. 

Kunstmatige toevoegingen

Het is algemeen bekend dat kunstmatige toevoegingen geen positieve invloed heeft op de gezondheid van dieren en zelfs mensen. Het is niet per se slecht, maar het is een goedkope oplossingen om voer een betere smaak en geur te geven bijvoorbeeld. Terwijl dit ook anders kan worden opgelost. Daarom maken wij geen gebruik van kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen.

Lees tip:  Dit is waarom je de eikenprocessierups het beste preventief kunt bestrijden

Het unieke recept van Riverwood Petfood

Ook zeker niet onbelangrijk, de ingrediënten die wij wel gebruiken in de voeding van Riverwood Petfood. Alle elementen in de voeding is 100% natuurlijk. Dat betekent geen kunstmatige toevoegingen en enkel vlees afkomstig van vrije uitloop dieren. Deze dieren hebben een goed leven gehad. In plaats van het voer op te vullen met granen bestaat ons voer voornamelijk uit vlees en vis. Dit met verse groente en fruit en een krachtige melange van kruiden, zodat het voer onweerstaanbaar is voor honden en katten. Vaak ook verkrijgbaar bij een dierenwinkel in de buurt.

Riverwood proberen?

Benieuwd of je hond of kat ook zo gek is op Riverwood? Bekijk dan nu onze site www.riverwoodpetfood.com en bestel een proefpakket!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.