Het inschakelen van een dierentolk, wat is dat?

Een dierentolk, dieren paragnost of dierenmedium is een persoon die signalen van dieren kan opvangen (in het hiernamaals of nu) en dit kan vertalen naar de eigenaar van het dier. Het is al eeuwenlang bekend dat sommige mensen een goede verbinding met dieren kan maken en het waren vertolken wat zij voelen of denken. Dit kan door verschillende manieren, bijvoorbeeld door meditatie, via tarotkaarten, maar ook door het invoelen van het dier of het zien van foto’s, beelden van een dier als zij bijvoorbeeld een bepaald gedrag vertonen die de eigenaar niet begrijpt. In het kort betekent dierentolk een vrouw of man die in een meditatieve toestand subtiele signalen van dieren opvangt en deze informatie modeling vertaald aan een huisdiereigenaar die bijvoorbeeld een bepaald gedrag van zijn dier niet begrijpt.

Je huisdier beter begrijpen

Zoals hierboven al werd aangegeven kan een dierentolk een verklaring of uitleg geven waarom een dier een bepaald gedrag vertoond. Dierentolken kunnen zich door zichzelf open te stellen voor de energie van jouw dier inzicht verkrijgen wat jij als eigenaar kan doen of anders kan doen. Hierdoor kunt u dus een betere band met uw huisdier krijgen of beter begrijpen.  

Fysieke klachten behandelen

Daarnaast kan een dierentolk ook belangrijke zaken van uw dier opvangen waar het zich mee bezighoudt. Heeft een dier ergens pijn, dan kan een dierentolk middels een gesprek opvangen of in sommige gevallen zelfs fysiek ervaren. Ook kan men vaststellen of een dier in rouw of verdrietig is als hij bijvoorbeeld een maatje mist. Dieren zijn immers goed in staat aan te voelen wat ze nodig hebben en dit kan een dierentolk aan jou vertellen.

Lees tip:  Wat is de beste aquarium verlichting soort?

Wil jij een dierentolk inschakelen voor uw huisdier? Kijk dan eens op Astro Angels.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.