Mijn introductie met Trixie

Ik ben een echte dieren liefhebber en vind het dan ook zeker niet erg om mijn huisdieren zo nu en dan lekker te verwennen. Het is voor mij ook geen straf om af en toe even een bezoekje te brengen aan de dierenwinkel om gelijk even de diertjes te bekijken. Wel heb je de accessoires op een gegeven moment wel gezien in de dierenwinkel, omdat het niet ontzettend uitgebreid is. Ik ben eens gaan googlen op uitgebreidere producten voor mijn hond en kat en kwam uit op Trixie.

Over Trixie

Trixie is een Duits merk wat gespecialiseerd is in dierenproducten. Het assortiment van Trixie staat bekend om hoe uitgebreid het is. Naast voer en speeltjes verkopen ze intelligentiespellen, verblijven, trainingshulpmiddelen, snacks en andere bijzondere accessoires. Dit zijn niet de producten die je in een dierenwinkel zou vinden. En niet alleen de baasjes van honden en katten kunnen hier shoppen, ook voor vogels, konijnen, knaagdieren en tuindieren zijn er allerlei producten. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit en hun  eigen huismerk.

Favoriete Trixie product voor mijn hond

Mijn favoriete Trixie product voor mijn hond is de Dog Barrier. Regel 1 voor mijn hond is: boven is verboden terrein. Helaas heeft het slimme beest zichzelf aangeleerd om trap te lopen toen het nog mogelijk was en werd dit op een gegeven moment nog een uitdaging om dit weer af te leren (wat natuurlijk niet mogelijk is). Door de Dog Barrier hoef ik er helemaal niet maar naar om te kijken en ben ik er dus ook niet meer mee bezig. Nu nog iets handigs bedenken voor mijn kat…

Lees tip:  Alles over gewrichtsproblemen bij paarden

Favoriete Trixie product voor mijn kat

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat mijn kat nog een eigenwijzer dier is dan mijn hond en heeft dus een tijd geweigerd te slapen in zijn superluxe katten huisje. Haar voorkeur ging altijd uit naar een simpele kartonnen doos of de trap, totdat ik de Cuddly Cave Kattenpoef aanschafte. Dit is een poefje met een kattenverblijf erin. Het staat niet storend in mijn interieur en ze is er dol op. Het huisje is gevuld met zachte kussentjes waardoor het super comfortabel is. Na deze aanschaf zal ze nooit meer content zijn met een kartonnen doos of de trap, dat is een ding dat zeker is!

Mijn ervaring

De producten uit het assortiment kan je als een investering ervaren, maar je hebt er veel plezier van. Ik en mijn huisdieren zijn blij met de aankopen die ik heb gedaan en daar gaat het uiteindelijk om. Ik kan het iedereen aanraden!Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.