De meest effectieve manier om kakkerlakken te bestrijden

Kakkerlakken behoren tot het ongedierte waar de meeste mensen een grote hekel aan hebben. Niet gek natuurlijk, want deze beestjes zien er ontzettend smerig uit. Zie je plots kakkerlakken zitten in bijvoorbeeld jouw keukenkastje? Dan schrik je je ongetwijfeld een hoedje. Het is natuurlijk sowieso geen prettige gedachte dat er ongedierte aanwezig is in jouw woning. Heb je kakkerlakken aangetroffen? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van verlost worden. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Om jou een handje te helpen, vertellen wij je in deze tekst de meest effectieve manier om kakkerlakken te bestrijden!

Zelf kakkerlakken bestrijden
Net als ieder ander ongedierte kun je kakkerlakken ook op verschillende manieren bestrijden. Kies je ervoor om de beestjes zelf te bestrijden? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Allereerst kun je proberen de kakkerlakken in de val te lokken. Hiervoor zijn speciale kakkerlakkenvallen te koop. Zodra het ongedierte in deze val loopt, kunnen zij er niet meer uit en sterven ze. Naast de speciale vallen kun je ook kakkerlakkenspray inzetten. Hiermee kun je de beestjes verdelgen. Probleem met zowel vallen als spray is dat het niet altijd even effectief is. Vaak werkt het wanneer er slechts een paar kakkerlakken aanwezig zijn. Is er sprake van een plaag? Dan is de kans klein dat je succes boekt met een kakkerlakkenval of -spray. In dat geval kun je beter professionele hulp inschakelen om de kakkerlakken te bestrijden.

Schakel een professional in
Wil je binnen de kortste keren verlost zijn van kakkerlakken in jouw woning? Dan raden wij je aan een beroep te doen op een professionele ongediertebestrijder. Dit is namelijk de meest effectieve manier om kakkerlakken te bestrijden. Waarom? Omdat een professional van de Bestrijdingsservice precies weet hoe hij dit ongedierte te lijf moet gaan. Hij heeft verschillende bestrijdingsmiddelen en deze werken vaak net wat beter dan de middelen die in de winkel te koop zijn. Bovendien weet hij hoe hij de kakkerlakken moet bestrijden. Hij bestrijdt het ongedierte altijd in de kern, waardoor het nooit lang duurt voordat je verlost bent van kakkerlakken in huis. Indien gewenst kan een professionele ongediertebestrijder jou ook advies geven om kakkerlakken in de toekomst buiten de deur te houden.

Kakkerlakken buiten de deur houden
Heb je een grote hekel aan kakkerlakken? Dan wil je de beestjes koste wat het kost buiten de deur houden. In dat geval is het zaak om zelf maatregelen te treffen. Allereerst moet je het aantal vochtige ruimtes in huis beperken. Kakkerlakken bevinden zich vaak op vochtige plekken waar het aangenaam warm is. Dit ongedierte duikt bijvoorbeeld vaak op in keukenkastjes. Daarnaast moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat het voedsel niet voor het grijpen ligt voor de kakkerlakken. Indien er niet of nauwelijks voedsel voor handen is, wordt het voor een kakkerlak een stuk lastiger om te overleven. Tot slot doe je er goed aan om kieren en gaten in jouw woning te dichten. Op deze manier voorkom je allereerst dat de beestjes jouw woning via verschillende manieren binnen kunnen dringen. Door kieren en gaten zoveel mogelijk te dichten, wordt het voor kakkerlakken daarnaast ook lastig om zich te verschuilen. De kans dat dit ongedierte in jouw woning opduikt wordt zodoende dus een heel stuk kleiner!

Lees tip:  De beste vangst met karperboilies


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.